АРАБСКА ПРИКАЗКА: ДУБАЙ, АБУ ДАБИ, АЛ АЙН, РАС АЛ ХАЙМА
3 нощувки със закуски в Дубай;
1 нощувка със закуска в Абу Даби;
1 нощувка със закуска  в Ал Айн;
2 нощувки със закуска и вечеря в Рас ал Хайма;
с полет на Флай Дубай от София

Дата: -

ПРОГРАМА:

Първи ден (18.11.2018):София-Дубай
Среща на летище София - Терминал 2 с водача на групата. Полет за Дубай в 16:10 ч. с авиокомпания FLYDUBAI. Пристигане на летище Дубай в 22:00 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в хотел “Ibis One Central“ 3* или подобен.Нощувка в Дубай.

Втори ден (19.11.2018): Дубай- Абу Даби -160 км.
Закуска. Среща в 09:00 часа за провеждане на обзорната обиколка на Дубай. Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah) и спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab) –БОНУС: посещение на Мадинат Джумейра. Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah + БОНУС: Панорамна разходка над изкуствения остров Palm-Jumeirah, възможност за посещение на Фешън авеню в хотел Atlantis The Palm, както и БОНУС: Посещение на Марината - новия луксозен квартал Dubai Marina. След Марината се отправяме към: БОНУС: Mall of the Emirates , молът със ски пистата. Отпътуване за Абу Даби. Посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време в най-новия мол Яс (Yas Mall). Пътят ни минава и покрай луксозния хотел “Emirates Palace” построен в типичен арабски стил,(фото-стоп отвън ). Настаняване в хотел “Ramada Abu Dhabi Corniche”4* или подобен. По желание (срещу допълнително заплащане от 65$ ) вечеря в изискания ресторант “Al Areesh” (любимият ресторант на Шейх Зайед).Нощувка в Абу Даби.
Трети ден (20.11.2018 ):Абу Даби – Ал Айн – 140 км.
Закуска. В 10:00 часа отпътуване за Ал Айн - втория град по големина в емирство Абу Даби. По пътя ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град, ще разгледаме известната бяла джамия „Шейх Зайед”, ще направите снимки отвън и ще го разгледаме отвътре. Продължаваме към Ал Айн и следва обиколка, която включва: посещение на Музеят на Aл Айн,старата крепост и архелогическия парк Хили, посещение на Зоолгическата градина в Ал Айн. Настаняване в хотел “HILI RAYHAAN BYROTANA” 5* или подобен. Вечеря в хотела. Нощувка в Ал Айн.

Четвърти ден (21.11.2018): Ал Айн - Рас ал Хайма -230 км.
Закуска. Среща в 10.00 часа и заминаване за Рас ал Хайма най-северното емирство от общо седемте образуващи ОАЕ. Настаняване в хотел “ Bin Majid Beach Hotel ”4* или подобен. Вечеря в хотела. Нощувка в Рас ал Хайма.

Пети ден (22.11.2018):Рас ал Хайма.
Закуска в хотела. Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии- Сафари в пустинята. Вечеря в хотела. Нощувка в Рас ал Хайма.
Шести ден (23.11.2018 ): Рас ал Хайма – Дубай – 80 км.
Закуска.Среща в 10.00 часа и заминаване за Дубай. Настаняване в хотел”Ibis One Central“ 3* или подобен. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии (срещу допълнително заплащане):
Допълнителна екскурзия: Открития пазар на Дубай и вечеря на блок маса – 45 евро. Мин.15 човека -Този тур е пешеходен и в по-голямата си част ви дава възможност да видите едни от най-основните открити пазари – текстилен, на подправките и златният пазар. Кратка спирка в магазин с голямо разнообразие от сувенири. Тура завършва с вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка). Нощувка в Дубай.
Седми ден (24.11.2018):Дубай
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии:
Допълнителна екскурзия: „Традиции, история...и още нещо“ - полудневна екскурзия с обяд - 44 евро/86 лева
Този тур е подготвен специално за нашите групи и дава възможност на любителите на историята и традициите да открият другото лице на Дубай, което е скрито из тесните улички на стария град. Там, в трационните къщи, под „вятърните комини“ са разположени и трите музея, които ще посетим. Турът ще завърши с обяд, който е част от всички домакинства в залива.
Цената включва: трансфер с климатизиран бус, екскурзовод на български език, входни такси за музеите,традиционен обяд , вода

ИЛИ

Допълнителна екскурзия: MIRACLE GARDENS - 35 евро / 69 лв., дете до 12 г – 35 евро / 69 лв. (мин. 15 човека)
Отворени са от края на ноември до май месец.

Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплща преди тръгване – 55 евро (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж с еднопосочен трансфер. Нощувка.

Осми ден (25.11.2018): Дубай
Закуска . Освобождаване на хотела и трансфер до летище Дубай за полет с авиокомпания FLYDUBAI до София в 10:50 ч. Пристигане на летището в София в 15:10 ч.
Край на програмата!


 {tab=Цена}

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМА:
Ibis One Central 3*
Новооткрит хотел през януари 2016 г. Намира се до булевард Шейх Зайед. На 5 минути пешеходно разстояние до метроспирка WorldTradeCentre.
Хотелът се намира в близост до Бурж Халифа, DubaiMall и Джумейра Бийч. Безплатен Wi-Fi. Хотела предлага за гостите си ежедневно безплатен
транспорт до плажа, DubaiMall и MalloftheEmirates.
Ramada Abu Dhabi Corniche 4*
Луксозен 4* хотел, който се намира на 10 минути пеша от Abu Dhabi Mall. Предлага безплатен Wi-Fi във всички части, както и открит басейн и фитнес център. Всички помещения за настаняване са с изглед към морето или града. Всяко включва телевизор с плосък екран, зарядно устройство за iPod и минибар. Баните са с мраморен под, душ, сешоар и халат.

Hili Rayhaan by Rotana 5*
Луксозен 5* хотела в близост до HilI Mall.Комфортни стаи с климатик,
телевизор с плосък екран.Разполага с открит басейн, фитнес
център и тенис корт.
Bin Majid Beach Hotel 4*
Модерен хотел 4* хотел на 10 мин пеша от брега на морето в курорта Рас Ал Хайма .
Развлекателните съоръжения включват басейн с олимпийски размери. Хотел Bin Majid Beach е на по-малко от 2 километра от водния парк Iceland. Стаите разполагат с климатик,минибар и сателитна телевизия. Хотел Beach предлага също кафене, както и 2 оживени нощни клуба, в които се предлагат развлечения на живо.

Необходими документи при записване:
• Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването
• Депозит в размер на 50% от сумата на човек
• Доплащане до 45 дни пред изаминаване

 

Пакетна цена   Общо в лева Общо в евро
На човек в двойна стая 1 821 лв. 931 лв.
На човек в единична стая 2 716 лв. 1 389 лв.

*Пакетната цена е валидна за мин 20 човека. Доплащанe за група по-малка от 16 човека - 85 евро на човек.

 Пакетната цена включва:

• Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с FLYDUBAI
• Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета
• Чекиран багаж 20 кг.
• Всички трансфери описани по програмата
• 3 нощувки със закуски в Дубай в хотел Ibis One Central 3* или подобен
• 1 нощувка със закуска в Абу Даби в хотел Ramada Abu Dhabi Corniche 4* или подобен
• 1 нощувка със закуска в Ал Айн в хотел Hili Rayhaan by Rotana 5* или подобен
• 2 нощувки със закуска и вечеря в Рас ал Хайма Bin Majid Beach Hotel 4* или подобен
• Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
• БОНУС: Панорамна разходка над изкуствения остров Palm-Jumeirah
• БОНУС: Възможност за посещение на Фешън авеню в хотел Atlantis The Palm!!!
• БОНУС: Посещение на Мадинат Джумейра
• БОНУС: Посещение на модерния квартал – Дубай Марин
• БОНУС: Посещение на Mall of the Emirates със ски пистата
• Обзорна обиколка на Абу Даби с екскурзовод на български език
• Обиколка на Ал Айн с екскурзовод на български език
• Вход за зоологическата градина в Ал Айн
• ДДС
• Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро на ЗАД „Армеец”.
• Водач от България по време на цялото пътуване
• Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

 

Пакетната цена НЕ включва:

• Допълнителни екскурзии
• Лични разходи
• Вечеря в ресторант “Аl Areesh“с двупосочен трансфер - 80$ (без напитки)
• Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер :Ibis One Central 3*-AED 10; Ramada Abu Dhabi Corniche -AED 15; Bin Majid Beach Hotel Ras al Khaimah – AED 15; Hili Rayhaan By Rotana Al Ain 5*- AED20
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ".


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

МИСТИЧЕН МУСАНДАМ КРУИЗ – 180 евро/352 лв.; Дете (5-11 г) – 130 евро/255 лв. - при минимум 2 човека
Тръгване от хотела в Рас ал Хайма около 6:00 ч. Трансфер с автобус през Ras Al Кhaimah се отправяме към - Касаб (Khasab), столицата на Мусандам (Оман), където ще се насладим на прекрасната панорамна гледка пътувайки през крайбрежния път с изглед към Арабския залив и Ормузкия проток. Пристигане на пристанището Khasab, където ще се качим на традиционно Оманско корабче за целодневния круиз до живописните и грандиозни фиорди, като Кhor ash Shimm, който е най- дългият фиорд на Оманския полуостров. Ще може да наблюдаваме крайбрежните селища и делфини. Минаваме и покрай Telegraph, където Британците през 1864 са построили връзка между Бомбай (Индия) и континенталната част на Великобритания с телеграфен кабел минаващ под вода и по суша през Басра в Ирак и Турция. Ще имате възможнот да поплувате и да се гмуркате с шнорхел в девствените и спокойни води на фиорда. Шнорхел оборудване и кърпи ще може да си вземете от кораба, където ще ви бъде сервиран обяд и напитки.Трансфер обратно до хотела. Задължително носете международен паспорт.
Цената включва: Трансфер от/до хотел в Рас ал Хайма; Входни и изходни такси за ОАЕ и Оман; Круиз с традиционно оманско корабче; Обяд на борда на корабчето; Безалкохолни напитки, вода, кафе и чай; Плажни кърпи; Шнорхел оборудване
ЗАБЕЛЕЖКА: ТО не носи отговорност за обратен трансфер до хотела ако по някаква причина ви бъде отказано напускане на ОАЕ или влизане в Оман.

MIRACLE GARDENS - 35 евро / 69 лв., дете до 12 г – 35 евро / 69 лв. (мин. 15 човека)
Отворени са от края на ноември до май месец.
С автобус ще се отправим към уникалната цветна градина Miracle Gardens- eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя. Записана в книгата на рекордите на Гинес за най-дълга стена от цветя, а през Март 2013 е обявена за най-голямата вертикална цветна градина. Там ще има свободно време за снимки, разходка, дребни покупки или пълноценна почивка в многобройните кафенета.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, вход за градините (без пеперудите)

БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ – 55 евро / 108 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв. Мин.15 човека
Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. Заявява се и се заплаща в България.
Програмата включва: Двупосочен трансфер; Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa At the Top;

 

Сафари в пустинята от Рас ал Хайма -60 евро / 118 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв
С включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Нощувка.

ВИП Дубай с яхта – 55 евро , дете до 12 г – 50 евро (мин.15 човека)
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на Марината.

ОТКРИТИЯ ПАЗАР НА ДУБАЙ С ВЕЧЕРЯ НА БЛОК МАСА – 45 евро / 88 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв. (мин. 15 човека)
Този тур е пешеходен и в по-голямата си част ви дава възможност да видите едни от най-основните открити пазари – текстилен, на подпровките и златния пазар. Кратка спирка в магазин с голямо разнообразие от сувенири. Тура завършва с вечеря на блок масас голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка).Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела.Нощувка.

„Традиции, история...и още нещо“ - полудневна екскурзия с обяд - 44 евро/86 лева
Този тур е подготвен специално за нашите групи и дава възможност на любителите на историята и традициите да открият другото лице на Дубай, което е скрито из тесните улички на стария град. Там, в трационните къщи, под „вятърните комини“ са разположени и трите музея, които ще посетим. Турът ще завърши с обяд, който е част от всички домакинства в залива.
Цената включва: трансфер с климатизиран бус, екскурзовод на български език, входни такси за музеите,традиционен обяд , вода
Забележка: турът в по-голямата си част е пешеходен. Минимален брой туристи: 10

ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА ПО ДУБАЙ КАНАЛ- 50 евро / 98 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.
От хотела: 19:00- 19:45 ч. Отплаване: 20:30 ч. Връщане от круиз: 22:30 ч.
Романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз? Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай до Шиндага.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера по канала на Дубай, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.

ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА ДУБАЙ МАРИНА- 65 евро / 128 лв., дете до 12 г – 55 евро / 108 лв
От хотела: 19:00- 19:45 ч. Отплаване: 20:30 ч. Връщане от круиз: 22:30 ч.
Вечеря на традиционна арабска галера из красивия квартал Дубай Марина, където светлините на небостъргачите се отразяват в кристалните води на залива.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера из Дубай Марина, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.

 

{tab=Информация}

 

Необходими документи при записване:
• Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването
• Депозит в размер на 50% от сумата на човек
• Доплащане до 45 дни пред изаминаване

Анулации:
В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
• до 60 дни преди датата на отпътуване - без неустойка
• от 59 дни до 46 дни – стоиноста на депозита
• от 45 до 0 дни: 100 % от договора

Забележки:
• Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.65 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.

 

9039


{tab=Запитване}{aicontactsafeform pf=3|aics_name=|aics_subject_2=Арабска приказка - 18.11.2018} {/ tabs}

Абонирай се за нюзлетър

Контакти

гр. София 1000
бул. П. Евтимий 36 Б

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

02 434 15 15

joomla social media module

Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Продължавайки да разглеждате нашия уеб сайт, Вие се съгласявате с тяхното използване. Научете повече за използването на "бисквитки" (cookies) на сайта reyma.bg: Политика за бисквитки.

  Приемам cookies "бисквитки" от този сайт.
EU Cookie Directive Information