ПОЧИВКА В ДОМИНИКАНА - PUNTA CANA - полет на 25.03.2014 - 10 нощувки

Дата: 25.03.2014

 

ПРОГРАМА:

1 ден
Полет на АК “Air France” София – Париж – Пунта Кана. Посрещане и трансфер до избрания от Вас хотел. Настаняване  и нощувка.
2 – 10 ден
Закуска в хотела. Свободно време за почивка с възможност за екскурзии /срещу допълнително заплащане/. Вечеря и нощувка.  
11 ден
Закуска в хотела. Свободно време. По обяд освобождаване на стаите. Трансфер до летище Пунта Кана за полета на АК “Air France” до Париж.       
12 ден
Кацане в Париж и полет на АК “Air France”  от Париж  до София.
 
Заб. При пристигане на летище Пунта Кана туристите следва да се отправят към изход «В». В края на този коридор «В» се извършва посрещането им.

ВАЖНО - срокове за записване /тези срокове се отнасят за стандартните цени; за промоционални оферти тип "ранни записвания" сроковете за записване и плащане са указани в съответната оферта/:
- записването за полета на 25.03 трябва да бъде най-късно до 23.01

Разписание на полетите в местни времена:
25.03 София – Париж 07:20 – 09:20
25.03 Париж – Пунта Кана 14:00 - 18:20
04.04 Пунта Кана – Париж 20:50 - 11:20 /на следващия ден/
05.04 Париж – София 12:35 - 16:20

Заб. Времената на полетите са местни, часовата разлика между София и Пунта Кана е -6 часа

Цени

Повече информация за предлаганите от нас хотели в Доминикана можете да намерите в нашия каталог >>

Информация

 

Повече информация за предлаганите от нас хотели в Доминикана можете да намерите в нашия каталог >>

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ /закупуват се на място след пристигане/ - цените са ориентировъчни:

  • Обзорна екскурзия до столицата Санто Доминго - $ 84  за възрастен / $ 42  за дете до 12 год.
  • екскурзия със самолет до полуостров Самана - $ 275  за възрастен / $ 255  за дете до 12 год.
  • екскурзия "Доминиканска провинция" - $ 99 за възрастен / $ 55  за дете до 12 год.
  • Джип сафари - $ 95 за възрастен / $ 48 за дете до 12 год.
  • Разходка с хеликоптер - $ 89 за възрастен / $ 89 за дете до 12 год.

Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в курса на местната валута, транспортните разходи или в цени на входни такси и др.


Условия за записвания и анулации:
1. Плащания:
- авансово плащане от 600 Euro/1200 лева на човек при записване /сроковете за записване за различните полети са упоменати под програмата/
- пълното плащане трябва да е извършено най-късно до 32 дни преди датата на пътуване /по промоционални оферти за ранни записвания пълното плащане трябва да е извършено в указания за съответната оферта срок /.
2. Анулационни срокове:
Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация на пътуването), без да дължи неустойка е 61 дни преди датата на пътуването. След този период са валидни следните неустойки при анулация на пътуването от страна на потребителя:
- от 60 до 32 дни преди датата на отпътуване - 250 евро / 500 лева
- от 31 до 16 дни преди датата на пътуването - 600 евро/1200 лева  /възможна е смяна или корекция на име до 16 дни преди датата на отпътуване/
- от 15 дни до 8 дни преди датата на пътуването –  1200 евро/2400 лева;
- от 7 дни до 0 дни преди датата на пътуването  - 100% от общата цена на пътуването
3. Необходими документи: трите имена на латиница по международен паспорт + ЕГН


Описание екскурзии:

Обзорна екскурзия на Санто-Доминго
Съвременната част на града предлага своите забележителности. Площадът на Културата с аркитектурния си ансамбъл, в който влизат сградите на Националния театър, Галерията за модерно изкуство, Националната библиотека; булевард Малекон – най-оживената градска зона, която се простира покрай брега на Карибско море и е най-предпочитаното място за разходка на местните жители; пещерите “Три очи”, разположени на дълбочина от 15 м, в които има езера със сулфидни находища. Докато посещавате големия търговски център можете да си купите различни сувенири, а също и да опитате истинско доминиканско кафе. Екскурзията включва: трансфер, услуги на екскурзовод с руски език, билети, обяд. Времетраене на екскурзията: цял ден Нашите съвети: При влизане в катедралния храм е необходимо съответно облекло. За да поръчате индивидуална екскурзия, свържете се с нашите представители.

Доминиканска провинция
По време на пътуването ще можете да се насладите на прекрасните гледки, които разкриват пред вас криволичещи планински пътеки и реки. После ще пътувате през хълмиста местност и ще стигнете до едно много живописно ранчо, което се намира сред хълмове, палми и портокалови дървета. Там ще можете да яздите кон и да опитате истинската креолска кухня, ще посетите възхитителния плаж Макао и ще се срещнете с Атлантическия океан – огромните вълни, снежнобелия пясък, палмовите горички. Запознайте се с истинската Доминиканска република! Екскурзията включва: трансфер, услуги на екскурзовод с руски език, яздене на кон, безплатен бар на открито по време на цялата екскурзия, обяд. Времетраене на екскурзията: цял ден Нашите съвети: Препоръчваме ви да се облечете удобно и да вземете със себе си крем против слънце, хавлии, бански и фотоапарат.

Карибски фестивал
Каним ви да посетите единствения морски парк в източната част на страната. Ще направите малко пътешествие с кораб покрай брега на Баваро – ще имате уникалната възможност да участвате във възпламеняващото Карибско шоу, да разгледате коралите, а също да поплувате редом с акули и скатове. На борда на кораба ще ви предложат разхладителни напитки. Танцувайте в заразителния ритъм на меренге, наслаждавайте се на красивото представление и вземете за спомен оттам само прекрасни впечатления! Времетраене на екскурзията: половин ден

Баваро Сплаш
Направете най-фантастичното и незабравимо морско пътешествие, за което някога сте мечтали! По време на тази екскурзия ще се насладите на слънцето и морето, докато сами карате двуместна моторница. Тази възхитителна морска авантюра ще бъде наситена с голям брой маневри около прочутите плажове Баваро. За няколко часа вие ще бъдете снабдени с професионален екип за подводно плуване и ще можете да наблюдавате живота на обитателите на подводния свят. Екскурзията включва: трансфер. Времетраене на екскурзията: 2,5 часа

Пътешествие с хеликоптер
По време на полета покрай бреговата линия от нос Кабеса-де-Торо, който символично разделя водите на Атлантическия океан и Карибско море, и покрай плажа Баваро, ще имате възможност да съзерцавате панорамния изглед на брега от различна височина. Ще видите хотелските комплекси на прочути световни вериги, удивителните пейзажи на Доминикана, където редовно се снимат холивудските филми, един потънал преди 30 години кораб, който се използва за тренировкина водолази. А ако имате късмет, ще можете да снимате акулите и китовете, които се отбиват в залива Баваро на път за залива Самана. Типовите полети без междинно кацане от Пунта Кана се извършват с хеликоптери Robinson и Bell. Екскурзията включва: трансфер, безалкохолни напитки преди полета. Нашите съвети: Запознайте се с най-красивия бряг на Доминикана, като наблюдавате от птичи поглед неговата великолепна растителност, снежнобелите плажове, тюркоазеното море и големите хотелски комплекси на Пунта Кана.

Полуостров Самана
През зимата в залива Самана може да се види едно великолепно представление на гърбати китове! Невероятно е да се наблюдава как тези грамадни същества, които тежат около шестдесет тона, изскачат от водата в цял ръст или плуват пред кораба ви. Внушителните морски обитатели идват тук, за да създадат новото си поколение в топлите води на залива. Ще посетите Кайо Левантадо –миниатюрен остров, където ви очаква бял пясък, а синьо-зелените цветове на морската вода преливат с хиляди отблясъци под горещото слънце обливащо с чудна светлина тропическите шубраци в околността. Тук можете да плувате с шнорхел, маска и плавници или да се отдадете на други водни спортове, а после да разпускате в хамак под приятните звуци на меренге. Ще видите също водопада Лимон, ограден от буйна тропична растителност.

Баваро Тракерс
Направете едно необикновено пътешествие по пътищата на курортната зона Баваро и по чудно красивите плажове на Атлантическия океан с едно много забавно превозно срество – плажен квадрациклет (мотор ATV) на четири колела. Всеки квадрациклет може да вози двама души и ще имате възможност сами да карате тези открити коли. Очаква ви също разходка по море с малък катер, както и посещение на ранчо, където ще можете да пояздите кон. Ще видите девствените плажове на Атлантика, изкуствения парк от камъни, панорамния изглед към къщата на Хулио Иглесиас, а освен това ще можете да се изкъпете в морето и да се попечете на плажа. Маршрутът на екскурзията е толкова разнообразен, че в никакъв случай няма да скучаете, напротив – ще запомните това пътешествие за дълго време!

Пещерата Фун-Фун
Пещерата Фун-Фун е една от най-големите в света и се намира в Националния резерват Лос Ааитисес (Los Haitises), където лампите ще разпръснат тайнствената тъмнина и пред вас ще се открият вълшебните картини, които природата е сътворила от сталактити и сталагмити. Животинският свят на пещерата напомня за пришълци от далечни планети. Спускането в пещерата става със специална екипировка от височина 18 метра. Голямото приключение ще бъде допълнено от многобройните препятствия, които ви предстои да преодолеете, средствата, които ще използвате за придвижването си, нишите и изкуствените фигури във вътрешността на пещерата, както и мозайките. Живописната природа по тези места, както и мащабите на самата пещера оставят незаличими впечатления!

Манати парк
Разкошните градини с цъфтящи орхидеи и тропични растения, възстановеното екзотично село в прака привличат в Манати Парк голям брой туристи. Това е едно наистина уникално място, където се сбъдват детските мечти! Оригиналната концепция на парка се състои в директното общуване на човека с дивите животни: игуани, фламинго, птици, змии, морски раци и морски лъвове. Едно от най-впечатляващите и запомнящи се развлечения в парка е къпането с делфините.

TC: PL01

Информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ
достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на Рейма България ООД или на оторизираните агенти!

Лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г.; Задължителна годишна застраховка "Отговорност на туроператора" - застрахователна полица № 12560 13150000371777/04.07.2013 г.
до 31.07.2014 на ЗАД "Армеец". Рейма България ООД е регистриран администратор на лични данни в
Комисията за Защита на Личните
Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg