ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА с полет през Париж на 03.04.2016

НЯМА МЕСТА

Програма 8 нощувки с полет на 03.04.2016  от София /резервирани блок - места на Air France/
8 нощувки ALL inclusive в курорта Пунта Кана

Пунта Кана е една от онези екзотични дестинации, за които започваме да мечтаем в мразовитите зимни дни.
Ако търсите релакс и уединение, ще останете очаровани от прекрасните възможности за пълноценна почивка сред уникална тропическа природа и спиращи дъха гледки и пейзажи, допълнени с лукса и безкрайните екстри на доминиканските хотели.


ПРОГРАМА:

1 ден:                        
Полет на АК Air France София Париж Пунта Кана. Посрещане и трансфер до избрания от Вас хотел. Настаняване и нощувка.
2 8 ден:
Закуска в хотела. Свободно време за почивка с възможност за екскурзии /срещу допълнително заплащане/. Вечеря и нощувка.
9 ден:                         
Закуска в хотела. Свободно време. По обяд освобождаване на стаите. Трансфер до летище Пунта Кана за полета на АК Air France до Париж.       
10 ден:
Кацане в Париж преди обяд. Полет на АК Air France  от Париж  до София.

Разписание на полетите в местни времена:    
03.04
София Париж 07:20 09:20                          
03.04 Париж Пунта Кана 14:00 - 17:00                      
11.04 Пунта Кана Париж 17:25 - 11:10 /на следващия ден/
12.04 Париж София 12:40 - 16:20

Заб. Времената на полетите са местни, часовата разлика между София и Пунта Кана е -6 часа

Забележка: Полетът на връщане е с нощувка в Париж, която не е включена в цената и се предлага срещу доплащане от авиокомпанията или от агенцията, а полетът от Пунта Кана до Париж е с технически стоп в столицата Санто Доминго.

Забележка: При пристигане на летище Пунта Кана туристите следва да се отправят към изход «В». В края на този коридор «В» се извършва посрещането им.


Цени

НЯМА МЕСТА

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:                                      
- самолетен билет София Париж Пунта Кана Париж София с  AK Air France       
- 8 нощувки на съответния пансион в избрания от Вас хотел в курорта Пунта Кана
- всички трансфери по програмата             
- медицинска застраховка*  с покритие 10000 Euro /с Assistance/    
*Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г.: 6 евро; за лица от 75 до 80 г.: 16 евро. 
- пътнически и летищни такси в размер на 529 Euro към настоящия момент /04.09.2015 г./ - възможни са изменения към момента на издаване на билетите   

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:                                    
- местна входна такса около 10 USD и такса 20 USD при напускане на страната           
- допълнителни екскурзии по желание /закупуват се на място след пристигане/**
- нощувка в Париж на връщане - Полетът на връщане е с нощувка в Париж: ориентировъчна цена за хотел, разположен на летище Шарл де Гол - около 50 евро за 1 двойна стая. Възможна е резервация от наша страна - при заявка.

 

Примерна екскурзионна програма от Пунта Кана:
- полуостров Самана /целодневна екскурзия със самолет/: 260 USD на възрастен / 220 USD на дете до 12 год.   
- екскурзия до столицата Санто Доминго /с включен обяд/: 84 USD на възрастен / 42 USD на дете до 12 год.
- Джип сафари: 99 USD на възрастен / 48 USD на дете до 12 год.
- полет с хеликоптер /10 минути/: от 89 USD на възрастен / 89 USD на дете до 12 год.

Информация

 

Описание на доп. екскурзии:

Обзорна екскурзия на Санто Доминго

Съвременната част на града предлага своите забележителности. Площадът на Културата с аркитектурния си ансамбъл, в който влизат сградите на Националния театър, Галерията за модерно изкуство, Националната библиотека; булевард Малекон – най-оживената градска зона, която се простира покрай брега на Карибско море и е най-предпочитаното място за разходка на местните жители; пещерите “Три очи”, разположени на дълбочина от 15 м, в които има езера със сулфидни находища. Докато посещавате големия търговски център можете да си купите различни сувенири, а също и да опитате истинско доминиканско кафе. Екскурзията включва: трансфер, услуги на екскурзовод с руски език, билети, обяд. Времетраене на екскурзията: цял ден Нашите съвети: При влизане в катедралния храм е необходимо съответно облекло. За да поръчате индивидуална екскурзия, свържете се с нашите представители.

Доминиканска провинция

По време на пътуването ще можете да се насладите на прекрасните гледки, които разкриват пред вас криволичещи планински пътеки и реки. После ще пътувате през хълмиста местност и ще стигнете до едно много живописно ранчо, което се намира сред хълмове, палми и портокалови дървета. Там ще можете да яздите кон и да опитате истинската креолска кухня, ще посетите възхитителния плаж Макао и ще се срещнете с Атлантическия океан – огромните вълни, снежнобелия пясък, палмовите горички. Запознайте се с истинската Доминиканска република! Екскурзията включва: трансфер, услуги на екскурзовод с руски език, яздене на кон, безплатен бар на открито по време на цялата екскурзия, обяд. Времетраене на екскурзията: цял ден Нашите съвети: Препоръчваме ви да се облечете удобно и да вземете със себе си крем против слънце, хавлии, бански и фотоапарат.
Пещерата Фун-Фун
Пещерата Фун-Фун

Пещерата Фун-Фун е една от най-големите в света и се намира в Националния резерват Лос Ааитисес (Los Haitises), където лампите ще разпръснат тайнствената тъмнина и пред вас ще се открият вълшебните картини, които природата е сътворила от сталактити и сталагмити. Животинският свят на пещерата напомня за пришълци от далечни планети. Спускането в пещерата става със специална екипировка от височина 18 метра. Голямото приключение ще бъде допълнено от многобройните препятствия, които ви предстои да преодолеете, средствата, които ще използвате за придвижването си, нишите и изкуствените фигури във вътрешността на пещерата, както и мозайките. Живописната природа по тези места, както и мащабите на самата пещера оставят незаличими впечатления!

Екскурзията включва: трансфер, екскурзовод, обяд, вход в пещерата.
Екскурзията е със спортно-екстремен характер. Децата до 14 години не се допускат. Препоръчително облекло - спортни, удобни дрехи. Съветваме ви да носите бански костюми, плажни кърпи, яке в автобуса, чорапи, дрехи за смяна, вода и пари за сувенири.

Полуостров Самана

През зимата в залива Самана може да се види едно великолепно представление на гърбати китове! Невероятно е да се наблюдава как тези грамадни същества, които тежат около шестдесет тона, изскачат от водата в цял ръст или плуват пред кораба ви. Внушителните морски обитатели идват тук, за да създадат новото си поколение в топлите води на залива. Ще посетите Кайо Левантадо –миниатюрен остров, където ви очаква бял пясък, а синьо-зелените цветове на морската вода преливат с хиляди отблясъци под горещото слънце обливащо с чудна светлина тропическите шубраци в околността. Тук можете да плувате с шнорхел, маска и плавници или да се отдадете на други водни спортове, а после да разпускате в хамак под приятните звуци на меренге. Ще видите също водопада Лимон, ограден от буйна тропична растителност.

Пътешествие с хеликоптер

Запознайте се с най-красивия бряг на Доминикана, като наблюдавате от птичи поглед неговата великолепна растителност, снежнобелите плажове, тюркоазеното море и големите хотелски комплекси на Пунта Кана.

По време на полета покрай бреговата линия от нос Кабеса-де-Торо, който символично разделя водите на Атлантическия океан и Карибско море, и покрай плажа Баваро, ще имате възможност да съзерцавате панорамния изглед на брега от различна височина. Ще видите хотелските комплекси на прочути световни вериги, удивителните пейзажи на Доминикана, където редовно се снимат холивудските филми, един потънал преди 30 години кораб, който се използва за тренировки на водолази. А ако имате късмет, ще можете да снимате акулите и китовете, които се отбиват в залива Баваро на път за залива Самана. Типовите полети без междинно кацане от Пунта Кана се извършват с хеликоптери Robinson и Bell.

Екскурзията включва: трансфер, безалкохолни напитки преди полета.

Нашите съвети: не забравяйте да вземете със себе си Вашите фотоапарати!

Баваро Сплаш

Направете най-фантастичното и незабравимо морско пътешествие, за което някога сте мечтали! По време на тази екскурзия ще се насладите на слънцето и морето, докато сами карате двуместна моторница. Тази възхитителна морска авантюра ще бъде наситена с голям брой маневри около прочутите плажове Баваро. За няколко часа вие ще бъдете снабдени с професионален екип за подводно плуване и ще можете да наблюдавате живота на обитателите на подводния свят.

Екскурзията включва: трансфер. Времетраене на екскурзията: 2,5 часа


Остров Саона и Алтос де Чавон

Град Алтос де Чавон - истинско средиземноморско селище сред Доминиканската природата. Реновиран през седемдесетте години от италианския архитект Роберто Копа, селището съчетава в себе си забележителен амфитеатър в гръцки стил, археологическия музей, посветен на древните жители на острова - индианците Таино, магазини и бутици, както и художествени галерии, ресторанти и дори художествена академия, в която преподават най-добрите художници.

След това екскурзията продължава с увлекателно пътуване с високоскоростна лодка до остров Саона - природен резерват, който е част от Източния Национален парк, обитаван от делфини, летящи риби, морски звезди и т.н. Това невероятно красиво място е било открито от Колумб по време на второто му пътешествие.
Ще направите спирка на Карибско море, където ще имате уникалната възможност да плувате с морски звезди. Бели пясъчни плажове, кокосови палми, селски дървени къщи, заобиколени от кристално чиста вода - всичко това ще намерите на острова. Тук можете да плувате в морето или просто да се отпуснете на плажа. Ще Ви бъде предложен вкусен креолски обяд и национални напитки.

Екскурзията ще продължи с пътуване по крайбрежието на Източния национален парк (природен резерват, където има много застрашени видове растения и животни и където, както е написано от летописците, са потърсили убежище моряците на Христофор Колумб по време на второто си пътешествие). Вие ще посетите живописна лагуна, образувана от многобройни заливчета, и да се насладите на красивата природа на Доминиканската република.

Екскурзията включва: трансфер, входен билет за град Алтос де Чавон, рускоговорящ екскурзовод, разходка с лодка и катамаран, обяд.

Нашите съвете: носете си бански костюми, плажни кърпи, слънцезащитен крем, шапка, яке в автобуса, вода и пари за сувенири и бакшиш.


*Промоционални цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
 

Срокове за плащане:
- авансово плащане от 500 Euro/1000 лева на човек при записване /сроковете за записване за различните полети са упоменати под програмата/
- пълното плащане трябва да е извършено най-късно до 32 дни преди датата на пътуване /по промоционални оферти за ранни записвания пълното плащане трябва да е извършено в указания за съответната оферта срок /.

Анулационни срокове:
Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация на пътуването), без да дължи неустойка е 61 дни преди датата на пътуването. След този период са валидни следните неустойки при анулация на пътуването от страна на потребителя:
- от 60 до 32 дни преди датата на отпътуване - 200 евро / 400 лева
- от 31 до 22 дни преди датата на пътуването - 500 евро/1000 лева  /възможна е смяна или корекция на име до 16 дни преди датата на отпътуване/
- от 21 дни до 0 дни преди датата на пътуването   100% от общата цена на пътуването

Необходими документи:

- Валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на пътуването;
- Деца до 18 год, пътуващи с един родител трябва да има нотариално заверено пълномощно от втория родител, за излизане извън страната;

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 10. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 10 дни преди датата на отпътуване.

9001


Информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ
достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на Рейма България ООД или на оторизираните агенти!

Туроператор с лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г.. Застраховка "Отговорност на туроператора" - полица № 0800000679/ валидна до 03.07.2017 на ЗАД "ДаллБогг: Живот и Здраве"АД.
  Рейма България ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните
Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg